AMP - Fremtidens framework

Få en hjemmeside, der loader med lynets hast!

Ring 70 302 402Send os en mail

Hjemmesider bygget 100 % i AMP

Online-Results kan som et af ganske få bureauer i verden tilbyde hjemmesider bygget 100 % i AMP. Vi går forrest i udviklingen af AMP som framework – det vil sige, at AMP er fundamentet bag hjemmesiden.

Med en hjemmeside i 100 % AMP, får du en hjemmeside, der er bygget til fremtiden. Kontakt os for at høre mere om alle de fordele, din virksomhed kan opnå ved at få udviklet en hjemmeside i AMP – ring på 70 302 402.

Officiel AMP udvikler

Online-Results er officiel AMP udvikler og bidrager aktivt til udviklingen af AMP frameworket. Som en del af AMP Community har vi adgang til et globalt team af open source udviklere, og vi er fast på Googles gæsteliste til arrangementer som AMP Conf, AMP Contributors summit og AMP Roadshow.

En unik tilgang til AMP

Groft sagt er AMP en metode udviklet af Google, Facebook, Twitter m.fl. til at kode hjemmesider, så de loader lynhurtigt, med det enestående formål at skabe et endnu bedre internet.

Online-Results koder hele hjemmesiden i såkaldt canonical AMP. Langt de fleste virksomheder, som tilbyder AMP, bruger AMP som et add-on til at producere enkeltstående, hurtige undersider eller en mobilversion af hjemmesiden. Det betyder, at når potentielle kunder hopper mellem undersider, vil de ryge over på den version, der ikke er AMP – dermed forsvinder den lynhurtige AMP oplevelse, ligesom kunderne ofte vil opleve en stor forskel i sidernes design.

Som officiel AMP udvikler og medlem af AMP Community bidrager vi til udviklingen af AMP elementer, der er kodet og gennemtestede med det formål at være de hurtigste og bedste på nettet.

Koblet med det store arbejde, vi internt har lagt i udviklingen af AMP som framework, betyder det, at vi er én af meget få virksomheder på verdensplan, der kan levere hjemmesider, hvor alle elementer opfylder AMP kriterierne 100 %. Online-Results er derfor blandt den absolutte elite inden for AMP.

Vælger du Online-Results som din hjemmesideleverandør, får du en hjemmeside, der skaber en enestående oplevelse for dine potentielle kunder og en lang række andre fordele for din virksomhed.

Du kan få en hjemmeside bygget med det unikke AMP framework, og som noget banebrydende kan vi nu også bygge WordPress sider, der er 100 % AMP – ring på 70 302 402 for at høre mere om den løsning.

Hvorfor skal jeg have en AMP hjemmeside?

Online-Results anbefaler hjemmesider udviklet i AMP, fordi de giver:

 • Højt afkast af investering (ROI)
 • Lynhurtig loadtid
 • Flere kunder/højere omsætning
 • Øget konverteringsrate (sandsynlighed for at besøgende bliver til kunder)
 • Øget trafik
 • Stigning i antallet af tilbagevendende besøgende
 • Stigning i gennemsnitlig tid brugt på siden
 • Flere klik på dine resultater på Google (CTR)
 • Færre brugere, som straks forlader din hjemmeside (bouncerate)
 • Bedre placeringer på Google
 • Lavere klikpriser ved annoncering på Google og Facebook

AMP er en god investering

Forrester har i et større studie, finansieret af Google, undersøgt de økonomiske konsekvenser ved at skifte til AMP (”The Total Economic Impact Of Accelerated Mobile Pages (AMP)”).

Konklusionen er entydig – der er et yderst fornuftigt økonomisk afkast (ROI) ved at investere i AMP. Forresters analyse viste, at investeringen set over en 3-årig periode har en ROI på 377 %. Derudover konkluderer rapporten, at tidshorisonten på at få en investering i en ny AMP hjemmeside tilbagebetalt er på under 6 måneder.

Øgede konverteringer, øget synlighed og trafik

Gennem A/B splittesting fandt Forrester en 20 % højere konverteringsrate på AMP sider sammenlignet med ikke AMP sider. Alle de undersøgte virksomheder i Forresters analyse viste en mærkbar stigning i indtjeningen som resultat af, at de nye AMP sider medførte en stigning i trafik. De undersøgte virksomheder viste en stigning i trafikken på 10 % efter skiftet til AMP.

Bedre interaktion med AMP sider

Undersøgelser viser, at interaktionen er markant bedre med AMP sider. Således er der dokumenteret:

 • 100 % stigning i gennemsnitlig tid brugt på siden
 • 0,3 % stigning i antallet af tilbagevendende besøgende
 • 60 % stigning i det gennemsnitlige antal besøgte sider

Reducerede udgifter til kundeservice

Studier har vist, at den forbedrede AMP oplevelse betød færre henvendelser til kundeservice.

Bedre udbytte af markedsføring & lavere klikpriser

Forresters undersøgelse viste en øget CTR (click-through-rate) på 20 %. Et større studie udført af DobuleClick med over 150 deltagende virksomheder viser, at 80 % oplever højere synlighed for deres AMP side. I denne undersøgelse svarede 90 %, at deres CTR var steget.

Både Facebook og Googles algoritmer, der udregner den pris, du skal betale pr. klik, påvirkes af brugernes oplevelse. Derfor vil man ofte opleve, at hurtige hjemmesider med lav bouncerate opnår en lavere pris pr. klik end langsomme sider.

Få en lynhurtig hjemmeside og kom forrest i det digitale kapløb

Som et af ganske få bureauer i verden har vi kompetencerne til at bygge hjemmesider 100 % i AMP. Få en uforpligtende snak om, hvordan du får et forspring i at vinde kampen om kundernes opmærksomhed på nettet.

  Hvad er AMP?

  AMP stod oprindeligt for Accelerated Mobile Pages og er et projekt sponsoreret af Google, men også støttet af en lang række af nettets absolut største spillere Twitter, Microsoft, Pinterest, Baidu, m.fl. Et projekt, som handler om at skabe et bedre og hurtigere internet.

  AMP sider er bygget på 3 komponenter:

  • AMP web components – en række webkomponenter udviklet af AMPs open source udviklere, som er gennemtestede og altid performer optimalt
  • AMP JS Runtime –sikrer hurtig indlæsning af AMP HTML sider
  • Google AMP Cache – AMP siderne gemmes på Googles servere og hostes derfra, så de kan loade med det samme, når en AMP side bliver fundet på Google

  Der findes andre AMP caches end google – fx har Yahoo Japan, Bing, og Twitter alle deres egen amp cache.

  AMP projektet har udviklet sig til at omfatte så meget mere end bare mobilversioner af enkeltstående sider, at Google til AMP Conf 2019 meldte ud, at AMP ikke længere er en forkortelse for Accelerated Mobile Pages. AMP er nu betegnelsen for et framework og en teknologi, hvis format sætter brugeren i første række, når det kommer til indhold på nettet. Det vil sige indhold, der loader lynhurtigt og giver brugeren den absolut bedst mulige oplevelse.

  Efter Googles udmelding står det klart, at AMP er fremtidens hjemmeside og på sigt vil være det valg, der bedst understøtter den digitale brugers forventninger og adfærd. Siden 2017 har Online-Results fulgt dette spor, og vi har derfor enestående erfaring med at levere fremtidssikrede hjemmesider – det kommer dig til gode, når du vælger os som leverandør.

  AMP hjemmesider loader øjeblikkeligt

  AMP hjemmesider loader øjeblikkeligt og skaber dermed en helt enestående brugeroplevelse. Der er lavet talrige undersøgelser, som alle viser, at hurtigere hjemmesider giver flere kunder og bedre placeringer på Google. Læs mere om betydningen af at have en hurtig hjemmeside.

  Median loadtiden for hjemmesider er 22 sekunder. For en AMP hjemmeside er den blot 0,7 sekunder.

  Google markerer sider, der er udviklet i AMP, med et lille lyn

  Få potentielle kunder til at vælge netop dig på Google

  Søger man med Google Chrome fra en mobil enhed, markeres det tydeligt med et lille lyn, at hjemmesiden er udviklet i AMP. Det er dermed tydeligt for søgeren, at der venter en god brugeroplevelse bag resultatet.

  En brugerundersøgelse udført af 9to5google.com viser helt klart, at brugerne foretrækker AMP resultater.

  Således er AMP ikke kun en teknologi, der kan hjælpe dig til bedre placeringer på Google, men også til at få mere ud af dine placeringer på Google.

  Som en af verdens få leverandører af hjemmesider med AMP som framework, er Online-Results også forkæmper for, at AMP fremover skal understøttes på desktop – det vil sige, at vi arbejder for, at AMP hjemmesider også skal markeres med AMP ikonet ved søgninger på desktop.

  Bedre placeringer på Google

  Selvom AMP ikke er en direkte faktor, når Google afgør, hvilken placering en side skal have, så er de faktorer, som AMP påvirker, alle en del af Googles algoritme:

  • Gennemsnitlig besøgstid
  • Gennemsnitligt antal besøgte sider
  • Lav bouncerate
  • Hurtig loadtid
  • Mobilvenlighed
  • Højere CTR
  • Højere konverteringsrate (Mindre pogosticking)
  • Fejlfri HTML kode

  I en nyligt offentliggjort undersøgelse fra SEO Powersuite svarer 49 % af de adspurgte SEO eksperter, at de forventer, at AMP fremadrettet vil have en markant indflydelse på placeringerne på Google. I samme undersøgelse svarer blot 6 %, at de ikke forventer, at det vil have betydning.

  Få en lynhurtig hjemmeside og kom forrest i det digitale kapløb

  Som et af ganske få bureauer i verden har vi kompetencerne til at bygge hjemmesider 100 % i AMP. Få en uforpligtende snak om, hvordan du får et forspring i at vinde kampen om kundernes opmærksomhed på nettet.

   AMP giver enestående resultater:

   Wired oplevede en +25 % stigning i klikraten, ligesom de oplevede +60 % klik på deres annoncer på sider bygget i AMP
   Slate oplevede næsten en stigning på 50 % flere unikke besøgende pr måned
   Gizmodo oplevede +50 % i visninger på deres AMP sider
   The Washington Post oplevede 23 % stigning i mobilbrugere, som vendte tilbage inden for 7 dage

   Search Engine Watch rapporterer:

   Alex Wellen fra CNN har fastslået, at 20 % af deres søgetrafik nu kommer fra
   AMP sider, og at trafikken på AMP sider er steget med 80 % på blot to måneder.

   Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg valgte Online-Results ud fra en anbefaling og er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

   Morten JensenIndehaver, Center Gulve

   Kom foran i det digitale kapløb med en lynhurtig hjemmeside

   Vores stærke team af specialister bygger hjemmesider, der loader med lynets hast. Få en uforpligtende snak om, hvordan du øger din omsætning og konverteringsrate med en lynhurtig hjemmeside.